voordelen
U bevindt zich op:
veel gestelde vragen
Startpagina AdviesAOV
adviesAOV.nl_RB-leden
ga verder
ga terug
waarom een AOV

Waarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering echt noodzakelijk?

 

Een goede AOV is voor u als ondernemer noodzakelijk omdat in geval van arbeidsongeschiktheid er geen wettelijke voorzieningen meer zijn om financieel op terug te kunnen vallen.

 

Kortstondige arbeidsongeschiktheid is goed zelf op te vangen. Wij hebben onze AOV dan ook voorzien van een wachttijd van minimaal 3 maanden. Dit komt de premie ten goede.

 

Bij langdurige arbeidsongeschiktheid ligt het anders. U kunt voor langere tijd of misschien zelfs permanent arbeidsongeschikt raken door een ongeval of een ernstige ziekte. Hoe is het dan met uw inkomen gesteld? Heeft u voldoende middelen gereserveerd om al uw vaste lasten in de zakelijke en privésfeer te kunnen blijven voldoen tot aan uw 65ste? Heeft u daarbij rekening gehouden met het feit dat het leven onderwijl duurder wordt? Maakt u voor uzelf maar eens een berekening wat u aan kapitaal nodig heeft om het inkomensgat tot aan uw 65ste te overbruggen.

Steek u hoofd niet langer in het zand en zorg ervoor dat u het goed geregeld heeft.

 

Een goede AOV is geen goedkope verzekering, maar wel een heel belangrijke. adviesAOV.nl combineert een flink lagere premie met uitstekende voorwaarden.

De premie zal niet meer het struikelblok hoeven zijn. Kijk naar de premieverschillen.